Lema del curso 2017-2018

El nou curs 2017-2018 comença amb un gran regal per a tota la família marianista: la beatificació de la nostra fundadora, Adela Batz de Trenquelléon. El passat 4 de maig vam rebre aquesta esperada notícia que és el reconeixement de L’Església d’allò que les Religioses Marianistes sempre hem sabut: Adela és un model hui per a tots nosaltres perquè va viure d’acord amb l’evangeli, estimant a Déu i a les persones amb tot el seu cor, donant fruit i sent llum en l’època convulsa i de grans canvis de la França revolucionària.

Adela entusiasta, alegre, amiga, creativa, generosa, plena de confiança en Déu, atrevida i arriscada quan es tractava de fer la seua voluntat, missionera, senzilla i humil…  Ella desperta en nosaltres el sant adormit que tots portem dins. Ella ens interpel·la i ensenya, ens diu que en el món actual podem ser sants. Cóm?.  Estimat lector, la pregunta és un repte per al nou curs i la resposta has de donar-la tu segons la teua edat, el teu caràcter, la teua vocació, el teu estil i les teues circumstàncies.

Adela és una font d’inspiració, una amiga que hi està per ajudar-nos. Encara que de vegades cal anar com ella contracorrent, Jesús i Maria caminen al nostre costat i la comunitat educativa del col·legi és un espai vital en el que trobem companys, pares i professors que ens ajuden, animen i recolzen en les dificultats.

Estem d’enhorabona perquè, a més del bicentenari que clausurem, la beatificació d’Adela el dia 10 de juny de 2018 és de nou una gran ocasió per a donar gràcies a Déu i una crida personal a ser feliços. Eixe és el significat de la paraula “beat”: benaurat, feliç aquell que ha trobat en Jesús el tresor i el sentit de la seua vida.

Si les pròpies limitacions i les dificultats de cada dia ens acompanyen, la presència de Déu i el testimoni d’Adela ens donen impuls, força i llum en el camí.

 FELIÇ CURS !!!

Los comentarios están cerrados.