III Certamen Literari Col·legi Santa Maria Marianistes Alboraia

BASES:

  1. Participaran tots els alumnes de 1r a 4t de l’ESO, agrupant en la mateixa categoria 1r i 2n d’una banda, i 3r i 4t per un altra; amb un escrit, de tema lliure, original i inèdit, escrit en castellà o en valencià.
  2. L’extensió màxima serà de 2 folis a una cara. Hauran de presentar-se per ordinador amb el tipus de lletra Times New Roman de 12 punts i amb un interlineat de 1,5. També es permetran els treballs a mà.
  3. Tots els treballs es presentaran al professor de l’assignatura de la llengua escollida, i formarà part de l’avaluació d’expressió escrita del 3r trimestre. El format d’entrega serà dins d’un sobre tancat en l’exterior del qual només constarà la indicació «III Certamen Literari Col·legi Santa Maria Marianistes Alboraia». A l’interior s’inclourà el relat i altre sobre tancat dins del qual es farà constar el nom, cognoms de l’alumne i el curs al qual pertany. En l’exterior d’eixe segon sobre solament s’indicarà el títol del relat. Aquest sistema, denominat plica, s’utilitza per a garantir l’anonimat dels treballs i l’objectivitat de la selecció.
  4. El termini de presentació conclou el divendres 31 de gener de 2020 a les 17:00 hores.
  5. El jurat estarà compost pels professors de llengües Marcos Gutiérrez, Laura Trillo, Ramsés Mullor, MªAmparo Ripoll, Pedro Barrientos, Javier Bono i per l’escriptor Vicente Marco.
  6. El jurat valorarà la posada en pràctica dels coneixements adquirits durant el Taller d’Escriptura Creativa celebrat en el col·legi (per al curs de 3r), en especial les recomanacions d’estil (com naturalitat, senzillesa, concreció, armonia i coherència), la personalitat, l’originalitat i la versemblança. Els escrits tindran nota en l’assignatura en què s’hagen presentat al certamen.
  7. Als autors dels treballs que, en opinió del jurat, meresquen premi (en cada modalitat, 1r i 2n, 3r i 4t) se’ls lliurarà:

– 1r classificat: un llibre electrònic (e-book) i 1 punt en la nota final de la 3a avaluació en l’assignatura en la que haja presentat el relat (castellà o valencià)

– 2n i 3r classificat: 2 llibres i 0’5 punts en la nota final de la 3a avaluació en l’assignatura en la que haja presentat el relat (castellà o valencià)

  1. La fallada del jurat es donarà a conéixer el dia 23 d’abril de 2020 a les 12h, en un acte públic que tindrà lloc al saló d’actes del col·legi, en el que s’entregaran els premis.
  2. El Col·legi es reserva la potestat de publicar els relats guanyadors bé en la revista del mateix, bé en edicions recopilatòries en cursos posteriors. Per a tal fi, l’alumne cedirà al col·legi els drets de publicació en règim de no exclusiva per a aquest tipus d’edicions.
  3. La participació en el Certamen suposa l’acceptació de les bases.

En Alboraia a 2 de desembre de 2020

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.